De Groepen

Speelclub

Flupsje Mazzel

Dit zijn de jongste van de groep, maar laten zeker van zich horen! Tussen je 6 en je 9 jaar ben de dan ook een echte speelclubber! Kampen bouwen, leuke spelletjes spelen en voor de eerste keer op weekend en op kamp, bij de speelclub valt héél wat te beleven. Ben jij stoer, cool en vooral een echte wildebras? Dan is onze speelclubgroep zeker iets voor jou!

Rakkers

Sjoepap

De rakkers zijn de tweede groep in de rij! Nu je al wat ouder bent gaat er weer een nieuwe wereld voor je open! Niet enkel mag je tijdens het jaar al eens wat meer, ook op kamp zijn er héél wat veranderingen! Een uurtje later gaan slapen, tweedaagse en het grote nachtspel staan ook op jou te wachten. Ben jij van niks bang, heb je energie voor tien en ben je niet bang om eens vuil te worden? Dan zijn de rakkers zeker wat je zoekt!

Toppers

Flamm en Spetter

Een nieuwe school, een nieuwe start, en dus ook een nieuwe chirogroep! Vanaf je 12 jaar jaar ben je welkom bij te toppers. Ruiltochten, rechtendoortocht en een dropping staan bij de toppers zeker en vast op het programma! Ook op kamp is er weer wat nieuws: Vanaf deze groep mag je eindelijk ook je fiets meenemen! Ga jij elke uitdaging aan, ben je vastberaden en wijk je niet van je doel af? Dan staan de toppers op jou te wachten!

Kerels

Bo de Bever

De kerels zijn de voorlaatste groep! Samen met je beste vrienden kan je bij de kerels een onvergetelijke tijd beleven! Op weekend
gaan, een hande toesteken bij de evenementen, en natuurlijk de meest waanzinnige werkingen krijgen. Je hoort het bij de kerels is er altijd wat te beleven! Een dagje vroeger vertrekken op kamp en weer wat verder op tweedaagse horen er natuurlijk ook bij. Een echte kerel kan tegen een stootje en wijkt voor niks of niemand!

Aspiranten

Freek de Egel

De laatste, maar zeker niet de onbelangrijkste in de rij zijn de aspiranten. Als aspirant wordt je klaargestoomd op het toekomstige leiderschap! een paar keer leiding geven, twee dagen eerder vertrekken naar het kamp en meehelpen aan de evenementen, als aspirant krijg je steeds wat meer verantwoordelijkheid. Natuurlijk speel je ook nog de vetste spelen, en kan je nog even genieten van de laatste jaren als lid! klinkt dit als muziek in je oren? Dan ben je als aspirant zeker welkom!

Leiding

Werkingen maken, evenementen organiseren, een kamp voorbereiden

en natuurlijk ook samen zijn met je beste vrienden! Als leiding sta je steeds paraat voor de Chiro! Vergaderen, zorgen dat alles in goede banen loopt en natuurlijk elke zondag ook zelf meespelen, leiding geven is gewoon top! Heb jij ook zin om leiding te geven? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons!

Chiro Beveren - Kallobaan 144-146 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.